Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul difuzarii presei din Mangalia s-a sinucis din cauza camatarilor

ro

04 Jul, 2009 02:46 5814 Marime text
chiosc.jpgPatronul unei firme din Mangalia, care se ocupă, printre altele, de difuzarea presei în localitate, a fost găsit spânzurat în urmă cu două zile, în parcul IOR din sectorul 3 al Capitalei.

Se pare că Traian Niţu (50 de ani), tatăl a doi copii, şi-a luat zilele din cauza datoriilor mari acumulate la cămătari, aşa cum reiese dintr-un bilet găsit asupra sa: „Din datele primite de la colegii din Bucureşti, se pare că Traian Niţu acumulase datorii foarte mari, bunurile sale urmând să fie scoase la vânzare de către Fisc. În ceea ce priveşte cămătarii, nu am primit niciun fel de reclamaţie că aceştia i-ar fi ameninţat viaţa, poate pentru că nu e vorba despre cămătari „locali", ci de cei din capitală".

În biletul de adio, Traian Niţu afirma chiar că nu a mai suportat presiunea cămătarilor. Se pare că datoriile pe care le avea de achitat bărbatul s-ar fi ridicat la circa şapte miliarde de lei vechi. La ora actuală, clădirea în care îşi desfăşura activitatea unica firmă de developări filme, aparţinând aceluiaşi patron, a fost scoasă la vânzare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florin Ionita 07 Jul, 2009 13:50 M-a cutremurat vestea mortii acestui om pe care am avut privilegiul de a-l cunoaste personal. Era un om cu o inalta tinuta morala, care-si iubea enorm sotia si cei doi copii frumosi...Ii avea intr-o poza pe birou si...cand vorbea despre ei, ochii ii straluceau de fericire! Treaba cu camatarii, mie personal imi cam pare cusuta cu ata alba, dar nu pot spune ca am fost prieten cu domnul Nitu, asa ca n-am de unde sa stiu daca e adevarat sau nu, dar nu cred ca era genul care se imprumuta la camatari! M-am cutremurat si la aflarea locului in care s-a intamplat, Parcul IOR in a carui vecinatate locuiesc si pe care il frecventez regulat! Imi pare rau ca nu v-am gasit acolo, domnule Nitu, inainte, sa va pot saluta, sa putem vorbi putin pe o banca si...cine stie...Dumnezeu sa va odihneasca sufletul, domnule Nitu si sa dea familiei dumneavoastra puterea de a trece peste aceasta nenorocire! Daca un om de taria dumneavoastra a ajuns sa aleaga sinuciderea ca o ultima optiune, inseamna ca traim intr-o lume tare urata!