Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pasagerii, victime ale accidentelor rutiere Un copil de 9 ani şi o bătrână de 74 de ani, răniţi pe drumurile din Constanţa

ro

30 Mar, 2015 00:00 1545 Marime text
Un incident rutier a fost semnalat ieri, pe DN 39 din localitatea Agigea. Conform reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanţa, accidentul a avut loc în sensul giratoriu din Agigea, judeţul Constanţa.

Din câte se pare, din neatenţie, un conducător auto de 45 de ani a lovit un autoturism în momentul în care a ajuns la sensul giratoriu de la intersecţia dintre DN 39 cu DN 38. Cel de-al doilea autoturism oprise la sensul giratoriu pentru a acordă prioritate vehiculelor. În urmă accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 74 ani din Constanţa, pasageră în a două maşină.

Tot ieri, un accident rutier a avut loc pe stradă Tulcei din municipiul Constanţa. Din datele transmise de poliţiştii rutieri, accidentul a avut loc la intersecţia cu stradă Ştefăniţă Vodă, din cauza nerespectării indicatorului „OPRIRE“. Astfel, un autoturism a intrat în coliziune cu un altul ce se deplasa pe stradă Ştefăniţă Vodă, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către stradă Soveja. În urmă accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 9 ani, pasager în primul autoturism.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii