Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcările - planuri măreţe lipsite de soluţii concrete (video)

ro

29 Oct, 2010 03:53 1632 Marime text
parcari_2_.jpgParcarile sunt una din cele mai mari probleme ale constănţenilor. Pentru că sunt insuficiente, autorităţile dau zilnic amenzi usturătoare celor care parcheaza neregulamentar.

În tot acest timp, primăria spune că are planuri măreţe, însă nu oferă soluţii concrete. Odata trecut de ora 20 cu greu mai reusesti sa prinzi un loc de parcare.

PARCARI_3_.jpgDaca il gasesti in apropierea blocului deja te poti numi norocos. Soferii sunt de fiecare data pusi in fata faptului implinit : pentru 5 minute de staţionare pe bulevard, oamenii sunt nevoiţi să plătească sume considerabile pentru recuperarea maşinii ridicate de oamenii primăriei. Constănţenii spun că autorităţile ar trebui să rezolve situaţia şi să vină cu soluţii concrete, nu să facă doar promisiuni. Din acest motiv, oricât de mult şi-ar dori, şoferii nu pot respecta legea.

Problema parcărilor nu este doar pe marile bulevarde. În cartiere, situaţia este aceeaşi, sau poate chiar mai complicată. Colac peste pupăză, primăria se gândeşte tot mai serios ca atunci când găseşte maşini parcate neregulamentar, să le ridice şi să le ducă într-un spaţiu amenajat la marginea oraşului, de unde proprietarii să şi le recupereze pe bani grei. Soluţia primăriei nu rezolvă însă nici pe departe problema parcărilor. Aşa că oamenii rămân în continuare victimele incompetenţei autorităţilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii