Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcare „fortata"

ro

17 Sep, 2009 02:58 1683 Marime text

Viteza face victime, din nou, pe şoselele constănţene. La nici 24 de ore de la finalizarea activităţilor Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, întreprinse cu scopul prevenirii accidentelor ce au ca principală cauză viteza excesivă, un grav accident rutier produs la intrare în staţiunea Mamaia devine o altă cifră din statistici. Două tinere, în vârstă de 21, respectiv 25 de ani, au ajuns în stare gravă la spital, după ce autoturismul în care se aflau a zburat efectiv de pe şosea şi s-a izbit într-o barieră de acces în parcare de pe marginea drumului.

Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, la volanul autoturismului implicat în accident, un Logan, înmatriculat CT 25 CSP, se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani, Marian Sorin Bălan. Cei trei veneau din Năvodari şi se îndreptau către Satul de Vacanţă, însă viteza excesivă, secondată de neatenţie, l-a făcut pe şofer să piardă controlul direcţiei şi să iasă din decor, izbindu-se violent într-o barieră automată de acces în parcare. În urma impactului, cele două fete, Diana Leonte, în vârstă de 25 de ani, şi Alina Ghinea, în vârstă de 21 de ani, ambele din Constanţa, au fost strivite sub fiarele maşinii. Martorii evenimentului rutier au sunat imediat la 112 şi, în scurt timp, în zonă s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a acorda asistenţă victimelor. Fata de 25 de ani a fost transportată, în stare gravă, la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, în timp ce cealaltă a suferit răni uşoare. Potrivit cadrelor medicale ale unităţii sanitare constănţene, prima pacientă a fost diagnosticată cu o fractură la osul temporal şi un politraumatism prin accident rutier şi se află sub supraveghere medicală, iar cea de-a doua, diagnosticată cu un politraumatism prin accident rutier, se află în afara oricărui pericol. Poliţiştii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul de circulaţie, iar şoferul autoturismului, care a scăpat cu doar câteva zgârieturi şi cu o sperietură zdravănă, este cercetat penal şi a rămas fără permis.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • .... 04 Nov, 2009 03:53 sybteti varza total...ma dezgustati.Eu nu stiu cine va angajeaza,sincer... In primul rand nu au fost strivite,apoi nu se duceau unde spui tu doamna sau domnisoara Barbu..total dezinformata... mai bine te-ai apuca sa faci altceva
  • Cititor 17 Sep, 2009 15:21 Veneau de la Campus si se duceau la Universitatea veche. De ce nu va interesati mai bine ?