Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buzunarele constănţenilor, golite din Republica Dominicană Operaţiune de succes pentru procurorii Antimafie!

ro

12 May, 2015 00:00 1771 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa au finalizat cercetările specifice în dosarul celor doi cetăţeni bulgari surprinşi în timp ce montau dispozitive de clonare a cardurilor (pisici) la un bancomat din centrul Constanţei.
 
Astfel, Veselin I. şi Zdravko D., în rolurile inculpaţilor, au fost deferiţi Justiţiei pentru „deţinerea de instrumente în vederea falsificării de valori“. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Constanţa. Ieri, instanţa a decis menţinerea celor doi în spatele gratiilor.
 
Bulgarii sunt acuzaţi că, în perioada iulie 2014 - februarie 2015, au montat la mai multe bancomate din Constanţa şi din Eforie Nord dispozitive destinate copierii datelor inscripţionate pe banda magnetică a cardurilor bancare, date care, ulterior, au fost predate altor cetăţeni bulgari pentru clonarea cardurilor şi folosirea acestora la retragerea sumelor din conturi, folosindu-se ATM-uri din Indonezia, Malaezia şi Republica Dominicană, fiind creat un prejudiciu de 1.000.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii