Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofiţerul de la Operaţiuni Speciale Constanţa a scăpat de controlul judiciar

ro

08 Aug, 2016 00:00 1336 Marime text


Ofiţerul de poliţie cu grad de comisar din cadrul Serviciului Operaţiuni Speciale Constanţa acuzat că ar fi „diseminat informaţii cu caracter nepublic unor persoane condamnate pentru agresiuni şi alte acte de violenţă“ a scăpat din „ghearele“ controlului judiciar.
 
Decizia este definitivă şi a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.
 
Ofiţerul din Serviciul Operaţiuni Speciale Constanţa a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa!
 
Dosarul se află pe masa Tribunalului Constanţa, instanţă care a exclus proba constând în interceptarea telefonică a convorbirii dintre „persoana condamnată pentru agresiuni şi alte acte de violenţă“ şi ofiţerul din cadrul Serviciului Operaţiuni Speciale Constanţa purtate la data de 22 februarie, ca urmare a mandatului de supraveghere tehnică (…).
 
Decizia va fi comunicată Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care urmează a comunica dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată. Hotărârea instanţei nu este însă definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Potrivit rechizitoriului, „în data de 22 februarie 2016, cu ocazia unei discuţii telefonice purtate cu numitul (...), persoană condamnată şi cu antecedente penale (n.r. poliţistul), i-a divulgat acestuia informaţii care nu sunt destinate publicităţii, legat de statutul profesional a doi lucrători de poliţie şi, în mod implicit, a componenţei personalului a două structuri poliţieneşti cu activitate specială şi nepublică, informaţii de care a luat act în temeiul calităţii de poliţist pe care o deţine acesta“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii