Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! Jandarmii, poliţiştii, pompierii şi poliţiştii locali din Constanţa, pregătiţi să intervină.

ro

20 Oct, 2017 09:09 1678 Marime text
În  acest sfârşit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.
 
   Astăzi, 20 octombrie, se va acţiona pentru asigurarea ordinii publice şi protecţia participanţilor la o acţiune de protest organizată de Grupul Civic Baricada Verde, în Parcul Tăbăcărie.
 
Sâmbătă, 21 octombrie a.c., începând cu ora 10.00, jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de rugby dintre echipele C.S. Năvodari şi     S.C.M. Gloria Buzău, ce va avea loc pe stadionul Flacăra din Năvodari.
În aceeaşi zi, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona stadionului Mihail Naca din Constanţa, unde va avea loc partida de rugby dintre echipele A.C.S. Tomitanii Constanţa şi R.C.M. Galaţi, cu începere de la ora 14.00.
 
Tot sâmbătă, în intervalul orar 12.30-16.30  oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor la un marş de protest pentru susţinerea libertăţii de decizie parentală în privinţa vaccinării obligatorii, ce va avea punctul de plecare în zona Harta Cetăţii de pe Bulevardul Ferdinand.
 
Duminică, 22 octombrie a.c., începând cu ora 15.00, jandarmii vor avea în atenţie desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de baschet masculin dintre echipele B.C. Athletic Constanţa şi B.C.M.U. Argeş Piteşti, ce va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa.
  Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestor evenimente, recomandăm cetățenilor să evite implicarea în conflicte și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii