Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz şocant la Esechioi, Ostrov Octogenară violată de un adolescent

ro

16 May, 2015 00:00 2413 Marime text
Poliţiştii din Ostrov au fost sesizaţi, marţi seara, prin 112, de o femeie în vârstă de 87 de ani, din comuna Ostrov, sat Esechioi, despre faptul că, în jurul orei 22.30, un necunoscut a pătruns în locuinţa sa, unde a întreţinut raport sexual prin constrângere, lovire şi ameninţări cu acte de violenţă.
 
Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a identificat-o pe victimă la domiciliu, aceasta prezentând leziuni la nivelul încheieturilor mâinilor şi la gură. Persoana vătămată a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Constanţa, unde a fost examinată medico-legal.
 
În urma informaţiilor şi investigaţiilor, autorul a fost identificat la scurt timp, acesta fiind un minor în vârstă de 15 ani. În cursul zilei de ieri, el a fost examinat psihiatric, în vederea stabilirii discernământului.
 
Cazul a fost prezentat procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, care a dispus administrarea probelor de constatare tehnico-ştiinţifică cu maximă celeritate, pentru a se lua măsuri preventive în scurt timp. Cercetările continuă de către lucrătorii postului de poliţie Ostrov, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii