Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Obiectivul nostru este să avem o Românie fără corupţie“ CSM a avizat numirea la DNA Constanţa a procurorilor Bodu, Conortos, Zlate şi Stanciu

ro

07 Oct, 2015 00:00 1701 Marime text


Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, ieri, numirea la Direcţia Naţională Anticorupţie, nivel central şi structura teritorială, a mai multor procurori declaraţi admişi în perioada 1 - 2 octombrie.
 
La Serviciul Teritorial Constanţa au fost numiţi următorii magistraţi: Ciprian Bodu, de la Parchetul Judecătoriei Medgidia, Constantin Conortos şi Nadia Zlate, ambii din Parchetul Tribunalului Constanţa, şi Gabriela Stanciu, din Parchetul Tribunalului Brăila.
 
Amintim că, în luna februarie, cu ocazia prezentării raportului de activitate al DNA pe anul 2014, Laura Codruţa Kövesi, procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a anunţat că a făcut „cerere pentru 50 de noi posturi de procurori“. La respectivul eveniment, Laura Codruţa Kövesi a declarat că „DNA nu este un om. DNA este o instituţie“. „Pentru că anchetele noastre au vizat oameni ce păreau de neatins, am fost atacaţi. Nu contează banii din conturi ori poziţia socială. Obiectivul nostru este să avem o Românie fără corupţie, în care lucrurile funcţionează aşa cum trebuie, o ţară în care nu trebuie să dai mită“, a mai spus Kövesi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii