Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie din Constanţa, bătută acasă, moartă în spital Arestat pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi tâlhărie

ro

18 Jul, 2015 00:00 1279 Marime text
Iancu T., în vârstă de 58 de ani, din judeţul Tulcea, cercetat pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi tâlhărie, cere să fie pus în libertate.
El a contestat mandatul de arestare preventivă emis zilele trecute de judecătorii Tribunalului Constanţa. Contestaţia cetăţeanului va fi trimisă spre soluţionare Curţii de Apel Constanţa.
 
Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, „în seara zilei 23 decembrie 2014, în jurul orei 17.30, fiind în vizită la locuinţa victimei din municipiul Constanţa, de pe strada Baba Novac, pe care o vizita uneori pentru a consuma împreună băuturi alcoolice, inculpatul a lovit-o de mai multe ori probabil cu pumnii şi a doborât-o la podea pe victima N.M., în vârstă de 71 de ani, apoi a sustras din locuinţă mai multe bunuri (îmbrăcăminte, încălţăminte, acte de identitate ale victimei şi alte obiecte), strânse în două genţi“.
 
Când ieşea din apartamentul victimei, bărbatul ar fi fost surprins pe hol de două vecine, aşa încât a abandonat genţile şi a fugit din blocul de locuinţe. „În urma leziunilor suferite, victima a fost internată în spital, însă a decedat la data de 15 februarie 2015, din cauza leziunilor cranio-cerebrale grave. Întrucât inculpatul era bănuit de agresarea şi jefuirea victimei, la data de 14 iulie 2015 a fost depistat în Gara de Nord din Bucureşti, de unde a fost adus pe baza unui mandat de aducere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, unde s-a prevalat de dreptul de a nu da declaraţii“, au conchis procurorii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii