Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O familie cu doi copii, morţi, în accidentul din Olt. Un antrenor, cea de-a cincea victimă

ro

25 Apr, 2017 09:34 4765 Marime text
În teribilul accident de circulaţie produs ieri după-amiază, în zona Pădurea Sarului, judeţul Olt, în urma căruia autorităţile au activat codul roşu de intervenţii, o familie întreagă - mamă, tată şi doi copii - au decedat, dar şi un şofer dintr-un alt autoturism, care s-a dovedit a fi un antrenor.

O anvelopă a unui autotren a explodat. Acesta a pătruns pe contrasens, lovind frontal două autoturisme. Într-unul dintre acestea se aflau patru persoane, o femeie în vârstă de 31 de ani, un bărbat în vârstă de 37 de ani și cei doi copii ai acestora, o fată și un băiat, de trei, respectiv șapte ani. În cel de-al doilea autoturism, se afla doar șoferul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Craiova, potrivit gds.ro.

Copiii au fost preluați în stop cardio-respirator și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, unde s-au continuat manevrele de resuscitare începute în timpul transportului. După zeci de minute de resuscitare, s-a declarat decesul.

În accidentul din judeţul Olt a murit şi antrenorul de tenis de masă Mihai Bobocică, potrivit digi24.ro. Se îndrepta spre o competiţie de tenis de masă şi urma ca în perioada 3-8 aprilie să plece, alături de 12 sportivi, la Câmpulung, într-un cantonament.

La locul accidentului s-a intervenit cu zece echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, printre care descarcerarea și autospeciala pentru victime multiple. În timpul intervenției a fost solicitat și elicopterul SMURD.  


Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alin miro 25 Apr, 2017 14:53 Dumnezeu sa-i odihneasca... De-ar fi ultimul , dar salariile bugetarilor cresc si nr studiilor de fezabitate pt autostrazi la fel .....