Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O ambulanţă aflată în misiune, implicată într-un accident la Constanţa

ro

18 Aug, 2014 00:00 2708 Marime text
O ambulanţa a fost implicată, sâmbătă după-amiază, întru-un accident. Două persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier.
 
Accidentul a avut loc pe bulevardul Tomis, la intersecția cu Badea Cârțan, lângă Restaurantul Rustic. O maşină a intrat în coliziune cu o ambulanță aflată în misiune, care avea semnalele acustice și optice în funcțiune. Ambulanţa transporta un pacient dintr-o altă localitate la Spitalul de Urgență din Constanța, în momentul în care a avut loc coliziunea. În urma accidentului, o altă ambulanță a preluat pacientul, pentru a-l duce la spital.
 
La scurt timp, oamenii legii au transmis modul în care s-a petrecut incidentul. Astfel, în jurul orelor 12.32, D.L.P. (o femeie în vârstă de 46 de ani, din Hârşova) a condus un autoturism în municipiul Constanța, pe bulevardul Tomis, dinspre strada Tulcei, către strada Badea Cârţan, şi, ajungând la intersecţie cu aceasta, a efectuat un viraj stânga fără a se asigura îndeajuns şi a intrat în coliziune cu o autospecială, condusă de B.V. (un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Cogealac) pe bulevardul Tomis, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către strada Tulcei. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a femeii din Hârşova, care a efectuat virajul fără a se asigura, şi a unei pasagere din ambulanţă, în vârstă de 43 de ani, din Cogealac.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii