Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nunta însângerată. Un an de la tragicul accident dintre Lumina și Ovidiu. Doi morți și trei domnișoare de onoare rănite. Total 7 victime (galerie foto+video)

ro

09 Sep, 2017 06:58 14224 Marime text
În această seară, în jurul orei 20.00, se împlinește un an de la dezastrul rutier petrecut, anul trecut, la Ovidiu, în intersecția dintre DN 22 și drumul care duce către comuna Lumina.
   
Primul apel a venit de la martorii care se aflau întâmplător în zona grozăviei și au aununțat că mai multe persoane se află încarcerate după ce un Tico și un BMW s-au lovit, pe fondul neacordării de prioritate.

La accident au fost trimise mai multe ambulanțe dar și autospeciale SMURD cu modul de descarcerare.

Pompierii şi medicii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitaţi la locul accidentului.
 
Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor de la SMURD și ambulanță cei doi, soți și soție, aflați în autoturismul Tico au fost declarați decedați.

Potrivit martorilor, cele trei femei rănite în accident erau domnişoare de onoare la o nuntă, care vea loc, chiar în seara respectivă la Popas Cişmea.

Şoferul BMW-ului, fratele ginerelui, le ducea în comuna Lumina să se schimbe pentru eveniment.  

Pe lângă cele cinci victime, au mai fost rănite şi alte două persoane, dintre care una a ajuns la spital cu un autoturism personal iar cealaltă a refuzat spitalizarea.
 
Sursa foto+video: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii