Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nume grele cu afaceristul Vincentelli Magistratul Epure, procurorul Niţă şi Berlusconi

ro

16 Sep, 2011 01:00 4290 Marime text
vincentelli_-_Vincentelli_21.jpgLuat pe sus cu Poliţia şi încătuşat în faţa copiilor, după cum relatam în ediţiile anterioare, afaceristul italian care s-a vrut mare dezvoltător în Năvodari, Roberto Vincentelli, rămâne definitiv liber. Cercetarea în libertate i-a fost „consacrată" de completul Curţii de Apel Constanţa prezidat de magistratul Marius Cristian Epure şi din care au mai făcut parte şi judecătorii Dan Năstase şi Damian Mitea.

De altfel, este de menţionat faptul că, în faţa Curţii de Apel, italianul s-a plâns că ar fi fost audiat de procuror în condiţii inumane şi a spus că se va plânge de comportamentul procurorului de caz, Teodor Niţă, atât premierului Italiei, Silvio Berlusconi, cât şi Curţii Europene pentru Drepturile Omului şi Ambasadei Italiei. Iar aceasta, în condiţiile în care procurorul de şedinţă ceruse arestarea sa cu doar câteva minute înainte, motivat de faptul că acesta s-ar fi sustras de la urmărirea penală. „Inculpatul ştia că trebuie să se prezinte la Parchet, dar a pus concediul mai presus de ancheta procurorului", a afirmat reprezentantul Ministerului Public. La rândul său, avocatul Ioana Focşa, apărătorul italianului, a argumentat că afaceristul le-a adus la cunoştinţă oamenilor legii că va pleca în concediu, în afara ţării, urmând să revină la Parchetul Tribunalului Constanţa pentru audieri când se va întoarce din vacanţă. În ultimul cuvânt, italianul s-a plâns că a fost audiat cu cătuşele la mâini.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrei 16 Sep, 2011 06:58 catuse la mandat de aducere? ce zice justitiarul teodor nita care a luat 10000 euro de la saceanu pe terasa la beta 0n caz s g?are avere de milioane euro-masini lux bme merceds jeepuri-toypta vile din salariul de bugetar?va veni si ziua platii-dumnezeu e sus
  • Dan 16 Sep, 2011 00:19 Pacat ca Silvio Berlusconi nu este presedintele Italiei