Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu mai vrem vieţi pierdute!“ prinde contur Moartea Ariadnei Bordean aduce prima schimbare radicală

ro

11 Mar, 2016 00:00 2990 Marime text
Viaţa unei tinere din Braşov de numai 16 ani a fost curmată mult prea devreme. Ariadna Bordean traversa regulamentar, în urmă cu o săptămână, cel mai circulat bulevard din municipiu. Cu toate că două maşini au oprit, cea de pe a treia banda a lovit-o în plin. Elevă în clasa a IX-a la un colegiu de prestigiu din Braşov, Ariadna a murit din cauza rănilor foarte grave.
 
Martorii au povestit că adolescenta a fost proiectată pe sensul opus, la zeci de metri distanţă. Ambulanţa a preluat-o imediat şi a dus-o în stare gravă la spital. Însă trupul firav al Ariadnei a cedat.
 
Peste 2.700 de oameni care i-au aflat povestea tragică au semnat o petiţie prin care cer ca autorităţile să ia măsuri împotriva şoferilor care nu le acordă prioritate pietonilor.
 
„Nu mai vrem vieţi pierdute!“, scriu oamenii, care acuză autorităţile că nu luminează zona cum trebuie. Calea Bucureşti, spun ei, a devenit un loc foarte periculos, iar traversarea ei, o aventură.
 
Potrivit brasovultau.ro, pe Calea Bucureşti, acolo unde tânăra şi-a pierdut viaţa, autorităţile schimbă marcajele şi montează limitatoare de viteză. Este vorba de trecerile de pietoni de la Metro, Carrefour, înainte de giratoriul de la Poienelor.
 
 
Sursa foto: brasovultau.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii