Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu a oprit la semnal şi a ajuns în arest Un tânăr din Năvodari, aflat la volanul unei maşini furate, urmărit de autorităţi

ro

14 Jul, 2014 00:00 1553 Marime text
Sâmbătă dimineaţă, la ora 3.40, un bărbat de 28 de ani din Năvodari a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor rutieri. Maşinile de poliţie au plecat în urmărirea tânărului. Acesta a fost blocat pe o stradă din localitate.

După o urmărire nocturnă pe străzile din Năvodari, oamenii legii au blocat, pe strada Mării, la intersecţia cu strada Cabanei, un tânăr de 28 de ani care a refuzat iniţial să oprească la semnalul poliţiştilor. Bărbatul a refuzat şi testarea cu aparatul etilotest sau să se supună recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, conform poliţiştilor. În urma verificărilor, a rezultat şi faptul că maşina era sustrasă din comuna Corbu şi că bărbatul nu deţinea permis pentru nicio categorie de autovehicul. În consecinţă, el fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii