Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul şef al Gărzii de Coastă, fost coleg cu vameşul Teşeleanu şi cu şeful de la GSP

ro

23 Jul, 2013 00:00 3623 Marime text
Ieri, la sediul Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră s-a desfăşurat concursul pentru ocuparea funcţiei de director la Garda de Coastă.

În urma testării a fost declarat admis comisarul-şef de poliţie Laurenţiu Costache, care până în prezent a fost împuternicit în funcţia de director al Gărzii de Coastă. Laurenţiu Costache se află în structurile Poliţiei de Frontieră de 24 de ani, perioadă în care a ocupat atât funcţii de execuţie, cât şi de conducere.
„Noul” director este absolvent al Institutului de Marină „Mircea cel Bătrân” Constanţa, al Academiei de Înalte Studii Militare Bucureşti, al Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii „Spiru Haret” Constanţa, precum şi al mai multor cursuri postuniversitare cu diverse specializări. Şeful Gărzii de Coastă a fost coleg, la Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân”, cu Iulian Teşeleanu - fost şef al Vămii Agigea, cu Cătălin Sorin Fleşeriu, din cadrul Centrului de Scafandri Constanţa, cu Tudorel Calapod - fost şef al RAR Constanţa şi fost edil al oraşului Năvodari, cu Daniel Manole - şeful ARSVOM Constanţa şi cu Valentin Gabriel Comănescu - proprietar Grup Servicii Petroliere. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii