Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu, menţinut în arest la domiciliu de judecătoarea Valentina Boboc (rechizitorii)

ro

21 Mar, 2015 00:00 2002 Marime text
Judecătoarea Valentina Boboc, din Curtea de Apel Constanţa, a decis, ieri, menţinerea în arest la domiciliu a lui Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al CJC. Hotărârea este definitivă. Şeful suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa contestase decizia judecătorul Lucian Lică, din Tribunalul Constanţa, din urmă cu două zile, când s-a admis propunerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa de prelungire a măsurii arestului la domiciliu.
 
Amintim că, la finele lunii trecute, Valentina Boboc a anulat mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu de judecătorul Lucian Lică şi a luat faţă de şeful suspendat al CJC măsura arestului la domiciliu.
 
Sub această măsură preventivă, Constantinescu este judecat de Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, pentru că ar fi subfinanţat Centrul Militar Zonal.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu (abuz în serviciu) - DNA Constanţa

 
Tot în arest la domiciliu, şeful suspendat al CJC este cercetat de DNA Constanţa, pentru abuz în serviciu (trei infracţiuni, dintre care două în formă continuată), constituire a unui grup infracţional organizat, coruperea alegătorilor (două infracţiuni), conflict de interese (zece infracţiuni, dintre care cinci în formă continuată) şi tentativă la abuz în serviciu, în formă continuată.
 
Acuzațiile care i se aduc lui Nicușor Constantinescu
 
Nicuşor Constantinescu, arestat preventiv la domiciliu (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii