Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu a recuzat-o pe judecătoarea Valentina Boboc (rechizitorii)

ro

05 Aug, 2015 00:00 2118 Marime text
Valentina Boboc, judecător al Curţii de Apel Constanţa, a avut, ieri, în atenţie cele două contestaţii formulate de Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele CJC, atât în dosarul privind presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal Constanţa, cât şi în cel în care a fost deferit Justiţiei alături de fundaţiile Fantasio şi Thalia.
 
Şeful Consiliului Judeţean Constanţa este nemulţumit de hotărârea judecătoarei Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, care a decis menţinerea sa sub control judiciar.
 
În dosarul fundaţiilor, Valentina Boboc s-a abţinut, iar în cel al CMZ, a fost recuzată de şeful CJC. Pronunţarea pe cererea de abţinere va fi dată azi.
 
Amintim că, pe durata măsurii preventive a controlului judiciar, Nicuşor Daniel Constantinescu nu are voie, printre altele, să exercite funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.
 
La finele lunii februarie, Valentina Boboc a anulat mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu de judecătorul Lucian Lică, din Tribunalul Constanţa, şi a luat faţă de şeful CJC măsura arestului la domiciliu. În luna aprilie, Valentina Boboc i-a înlocuit lui Constantinescu arestul la domiciliu cu controlul judiciar, pe o durată de 60 de zile de la data rămânerii definitive.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu (abuz în serviciu) - DNA Constanţa

 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Constantinescu, Cristian Zgabercea, Fundaţia Fantasio şi Fundaţia Thalia (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii