Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nica a confirmat retinerea politistilor de la Crima Organizata

ro

30 Apr, 2009 21:40 1245 Marime text
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, a confirmat, în timp ce se afla la Constanţa, că doi poliţişti de la Serviciul de Crimă Organizată al Poliţiei Capitalei au fost reţinuţi de procurorii DNA. 

Conform unor surse judiciare, ar fi vorba despre un ofiţer de poliţie prins în urma unui flagrant, în timp ce primea 30.000 de euro mită de la un cetăţean străin, pentru a soluţiona favorabil un dosar economic. Referitor la reţinerea poliţiştilor, Nica a declarat: „eu le-am spus să-şi bage minţile în cap, pentru că, în România, dacă încalci legea, inclusiv dacă eşti poliţist, tu devii prima ţintă. Şi mai ales poliţiştii sunt atent verificaţi, pentru ca ei să reprezinte un exemplu de conduită". Ministrul a explicat că prinderea celor doi a fost posibilă cu sprijinul unităţilor specializate ale MAI. „Ne facem poliţişti în interior pentru a putea face curăţenie în exterirorul MAI", a spus Nica. Cu privire la ancheta de la Plaza Mall, ministrul a spus că ancheta a fost începută în urmă cu o lună şi că a dispus măsurile necesare pentru îndepărtarea persoanelor care nu şi-au făcut datoria. Totodată, Dan Nica a precizat că „finalitatea în cazul Plaza Mall o voi avea astăzi sau mâine". „Voi mai urma şi alte măsuri pe care le voi dispune, pentru că le-am spus: vă faceţi treaba, rămâneţi în Poliţie, sunteţi respectaţi şi apreciaţi, nu vă faceţi treaba, plecaţi", a afirmat ministrul Internelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cascheta verde 01 May, 2009 09:10 Mare fraier... ce n-a facut cum face Aurelian Pavel la Constanta ? ia sotia lui spaga pe statul de plata la Irish Pub 3000 euro/luna doar pentru ca sub protectia lui se lucreaza la negru....
  • D-LE NICA 01 May, 2009 00:43 ....Se discuta prin targ ca bietul agent BGS care sa predat la Politie si a declarat ca el la lovit pe Preda a primit "caramizi de bani" ca traiasca linistit cu toata familia de la Clanul OPREA! Ce cauta UN AGENT BGS in civil la lucru (blugi si adidas) uniforma?????? .....Fratele lui OPREA care la insotit cum era imbracat???? intrebati si dv. asa de curiozitate! .....Daca Pitulescu, fratele lui Oprea (COSTIN) nu apar in declaratiile dv, este clar d-le NICA ca usa de la cabinetul dv. a fost deschisa de OPREA BOGDAN si sunt tardive declaratiile date asa de ochii presei si a tv. si sa vada cetateanul ce "cercetari adanci ati facut"!