Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

News.ro Radu Mazare vrea ca Victor Ciutacu să fie audiat ca martor în dosarul „Polaris”

ro

08 Nov, 2016 19:08 2788 Marime text
Avocatul lui Radu Mazare a cerut instanţei supreme, marţi, ca în dosarul "Polaris” să fie audiat în calitate de martor realizatorul TV Victor Ciutacu, arătând că acesta ar putea să demonstreze că fostul primar al municipiului Constanţa făcea rating mare la televiziuni, astfel că nu ar fi fost nevoie să finanţeze şi să controleze postul local Neptun TV, scrie news.ro.

Avocatul lui Radu Mazare a cerut instanţei să admită audierea a zeci de martori, inclusiv a lui Victor Ciutacu, dar şi să aprobe efectuarea unei expertize financiar-contabile.

În ce priveşte audierea lui Victor Ciutacu în calitate de martor, avocatul a spus că Radu Mazăre a apărut în mai multe emisiuni ale acestuia, iar prin audierea lui apărarea vrea să demonstreze că fostul primar „a făcut rating mult mai mare şi nu ar fi avut rost să finanţeze şi să controleze postul local de televiziune".

O alta cerere vizeaza audierea celor 23 de consilieri locali din 2008 care au votat pentru semnarea contractului de salubrizare a Primăriei Constanţa cu firma Polaris M. Holding. "Mazăre doar a iniţiat hotărârea, consilierii au votat-o", a precizat avocatul fostului primar.

Avocaţii au mai solicitat să fie audiaţi directorii Neptun TV, care să explice că Radu Mazăre nu avea cum să influenţeze politica editorială a postului de televiziune.

Instanta suprema urmează să se pronunţe pe toate aceste cereri.

Autor: Virgil Burla

Integral pe news.ro.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii