Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ne-ai lăsat fără cuvinte, nu fără amintiri!“ Regrete şi suspine pentru Teodor Dobrescu, tânărul decedat în tragedia rutieră de la Cernavodă

ro

09 Mar, 2015 00:00 6183 Marime text
„În astfel de momente, cuvintele sunt de prisos... Te-am iubit, te iubim şi te vom iubi tot restul vieţii noastre“
 
Un tânăr şi-a pierdut viaţa, pe 6 martie, în urma unui accident rutier grav care a avut loc pe podul din dreptul ecluzei de la Cernavodă, pe DN 22C. Conform poliţiştilor rutieri, două maşini s-au ciocnit violent şi frontal, după ce şoferul uneia dintre ele a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens. În ambele maşini, la volan se aflau femei.
 
Pompierii de la Detaşamentul Cernavodă au descarcerat toate cele trei victime, o femeie de 60 de ani, aflată singură într-unul dintre autoturisme, o alta de 24 de ani, aflată la volanul celei de-a doua maşini, dar şi pasagerul din dreapta, Teodor Dobrescu, în vârstă de 29 de ani. Acesta a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare la care a fost supus de echipajul SMURD. Cele două şoferiţe au fost transportate la spital, iar medicii spun că leziunile suferite nu le pun vieţile în pericol.

 Prietenii sunt în stare de şoc


 În urma tragediei, contul de Facebook al lui Teodor Dobrescu, bărbatul care şi-a pierdut viaţa, a fost încărcat cu mesaje de regrete.
 
„În astfel de momente, cuvintele sunt de prisos... Te-am iubit, te iubim şi te vom iubi tot restul vieţii noastre. Ai plecat devreme, când mai aveai o viaţă înainte... Nu te vom uita niciodată, vărule! Condoleanţe!“, a scris Dorin.
 
„Acum, doar Dumnezeu te va avea aproape. Pe noi ne-ai lăsat fără puterea de a putea îndrepta cumva lucrurile, fără puterea de a înţelege ce s-a întâmplat. Să te odihneşti în pace, Dudule!!!“, a postat Claudiu Ştefan.
 
„Eşti şi vei rămâne ca un frate pentru mine... Te vom iubi mereu, Dudule!“, a scris Roxana.
 
„Dumnezeu să te odihnească, Dudule!!!“, a mai scris şi Cristina.
 
„R.I.P., Dudule...“, a postat, alături de melodia celor de la Holograf „Vine o zi“, Radu.
 
„Dumnezeu să te ierte, Dudu! Ai lăsat un gol în sufletele celor care te-au cunoscut! Nu ne vine să credem... e imposibil! Condoleanţe familiei! Rămas-bun, suflet tânăr!“, a scris Măduţa.
 
„Dumnezeu să îl ierte pe prietenul nostru Dobrescu Theodor! Ne vei lipsi enorm!“, a postat Florin.
 
„O să ne lipseşti foarte mult, nu ne revenim din şocul că ai plecat aşa de tânăr şi ai lăsat în sufletele noastre un mare gol, care nu se va umple niciodată. Odihneşte-te în pace, prieten drag!“, a scris Alexandru.
 
„Dumnezeu să te odihnească, Dudule! Ne-ai lăsat fără cuvinte, nu fără amintiri! Ai fost un nebun frumos şi lumea te va ţine minte!“, a postat Răzvan.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Salon Larus 17 Mar, 2015 14:17 ,,Dumnezeu sa te Odihneasca,Dudule!!! Larus...
  • tny 09 Mar, 2015 19:15 RIP Dudu.. Te iubesc bro.mai aveam multe de vb și de făcut. Păcat.Mergi în pace sus... :(