Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Nicolae îndestulat pentru copiii de la Fair Play Selgros a organizat petrecerea anuală pentru clienţi (galerie foto)

ro

06 Dec, 2010 02:56 2655 Marime text
Selgros2.jpgClienţii fideli ai Selgros Cash & Carry au fost invitaţi, vineri seară, la o cină festivă prilejuită de apropierea sărbătorilor de iarnă şi a sfârşitului de an. Petrecerea a avut loc la Complex Hotelier Victoria, din Mamaia.

Conducerea hypermarket-ului a dorit să le ofere celor care le-au fost aproape în ultimul an un festin culinar în semn de mulţumire pentru buna colaborare. La petrecere au fost invitaţi şi o parte dintre copiii de la centrul Fair Play din Constanţa, care au fost însoţiţi de Paula şi Valentin Cioceanu. În cadrul evenimentului, a fost organizată o tombolă, beneficiarii acesteia fiind micuţii de la Fair Play. Cu cei 1.710 lei strânşi în urma tombolei, reprezentanţii centrului Fair Play au fost la cumpărături, la Selgros, în numele lui Moş Nicolae, care tocmai se pregătea să le umple ghetuţele tuturor copiilor. Aşa că, banii de la Selgros l-au ajutat pe bunul moş să fie mai bogat anul acesta. Însă, suma strânsă nu a fost folosită numai pentru cadouri, ci şi pentru cumpărarea altor lucruşoare trebuincioase unei vieţi îndestulate pentru copilaşii de la Fair Play. De altfel, Paula Cioceanu, consilier local şi director al asociaţiei, le-a mulţumit celor de la Selgros Cash & Carry pentru sprijinul acordat şi pentru că au făcut ca sărbătorile să fie mai frumoase şi mai îndestulate. Cristi Mitea, directorul Complex Hotelier Victoria, din Mamaia, spune că, an de an, organizează cu multă plăcere petrecerea dedicată clienţilor fideli şi colaboratorilor. „Am ajuns la cea de-a şasea ediţie a acestui eveniment organizat pentru clienţii noştri de top, partenerii noştri de afaceri, şi este un moment în care le spunem La mulţi ani! şi le dorim toate cele bune pentru anul următor. În 2011 ne aşteptăm la multă sănătate. Ne vom menţine şi anul viitor proiectele de tradiţie şi ne aşteptăm ca 2011 să fie mai bun ca 2010, nu că 2010 ar fi fost foarte rău, însă mereu se poate mai bine", a declarat Cristi Mitea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii