Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mort în accident la Agigea A fost publicată hotărârea prin care Richard Eduard Onescu a fost revocat din funcţia de administrator la Pizzico

ro

11 Feb, 2017 00:00 7428 Marime text
Un grav accident a avut loc în noaptea de 3 spre 4 februarie, între Agigea şi Techirghiol, pe variantă. Maşina pe care o conducea Richard Eduard Onescu s-a izbit de un TIR, iar acesta a murit pe loc.
 
Conform poliţiştilor, firul tragicului eveniment este următorul: „T.A.-E., în vârstă de 35 de ani, din oraşul Cernavodă, a manevrat un ansamblu de autovehicule pe DN 38, semiremorca respectivului ansamblu fiind lovită în partea din spate de un autoturism condus de O.R.-E., în vârstă de 47 de ani, din localitatea Techirghiol - judeţul Constanţa. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto din autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal“.
 
Richard Eduard Onescu a fost asociat în firma care deţine localul Pizzico. El mai apărea în Andra Shop Impex SRL (radiată) şi în Sea & Sun Business SRL, firmă pe care funcţionează restaurantul Bacco.
 
În Monitorul Oficial din data de 8 februarie, a fost publicată Hotărârea nr. 1/17.10.2016, prin care asociaţii A&A Madison Division SRL, firma pe care funcţionează Pizzico, au decis cesionarea celor cinci parţi sociale deţinute de Richard Eduard Onescu către Andrei George Duşu.
 
De asemenea, s-a mai decis cesionarea celor cinci părţi deţinute de Elisabeta Ştefan către Andrei George Duşu. În acea hotărâre se mai arată că Andrei George Duşu a devenit asociat unic al firmei, iar Richard Eduard Onescu a fost revocat din funcţia de administrator. Pe o perioadă nelimitată a fost numit administrator Andrei George Duşu.
 
Citeşte şi: 
 
Fost asociat la Pizzico, Richard Eduard Onescu, a decedat în accidentul produs între Techirghiol şi Agigea
 
Accident rutier grav între Techirghiol şi Agigea. Șoferul decedat. Maşina s-a izbit de un tir. Bărbatul este aproape decapitat (galerie foto+video)
  
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii