Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Băsescu vrea daune de un milion de euro Ginerele lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, a cerut să fie pus în libertate (rechizitoriu)

ro

20 Dec, 2014 00:00 1431 Marime text


Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, a cerut, ieri, Tribunalului Constanța, să fie pus în libertate. 


Degeaba! Magistrații au respins cererea formulată de Constantin, privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar/măsura arestului la domiciliu, ca nefondată. Tot Tribunalul a menţinut măsura preventivă a controlului judiciar faţă de Izaura Anghel şi Grinică - Ion Anghel, pe o perioadă de 60 de zile, pentru fiecare, cu începere de la data de 19 decembrie şi până la data de 16 februarie 2015. Tot ieri, Mircea Băsescu, martor și parte vătămată în acest dosar, a anunțat că va cere daune de 1 milion de euro de la familia lui Bercea Mondial. Mai mult decât atât, avocatul lui Marius Constantin, Pavel Abraham, a anunţat că va cere judecătorilor audierea lui Traian Băsescu, președintele României.

Așa cum menționam și în edițiile trecute, Marius Constantin este judecat pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu.

Citeşte rechizitoriul pe Ziua de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii