Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minori disparuti

ro

13 Nov, 2009 01:33 2410 Marime text
disparuta.jpgDoi copii din Constanţa şi Pecineaga au plecat de acasă şi nu s-au mai întors, părinţii acestora fiind disperaţi.

Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi marţi, 10 noiembrie, că o adolescentă de 15 ani, Claudia Boncea, din Constanţa, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele fetei dispărute sunt: înălţime 1,60 m, constituţie atletică, greutate 57 kg, ten deschis, părul şaten, faţa ovală, ochii verzi, fără a prezenta semne particulare.

La data dispariţiei, minora purta un palton de culoare neagră, o bluză de culoare roz, pantaloni blue-jeans de culoare închisă, pantofi sport de culoare neagră, iar pe cap purta o bentiţă de culoare neagră cu buline roz.

De asemenea, în data de 11 noiembrie, poliţiştii din Pecineaga au fost sesizaţi despre faptul că Florin Năstasă, de 13 ani, din localitate, a plecat de la domiciliu şi nu a revenit până în prezent.

Semnalmentele băiatului sunt: înălţime 1,60 m, constituţie corpolentă, greutate 65 kg, părul şaten, tuns scurt, ochii verzi, fără a prezenta semne particulare. Din păcate, lucrătorii de poliţie nu deţin o fotografie a băiatului şi nici informaţii privind vestimentaţia acestuia în momentul dispariţiei.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu cei doi minori daţi dispăruţi sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii