Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ascunşi printre saci cu textile Migranţi de origine pakistaneză, depistaţi la Negru Vodă

ro

28 Mar, 2015 00:00 2233 Marime text


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat trei cetăţeni pakistanezi care intenţionau să treacă ilegal frontiera ascunşi într-un tir condus de un cetăţean ucrainean, ce transporta textile din Turcia, după cum se arată într-un comunicat de presă al Gărzii de Coastă.
 
Controlul a avut loc ieri dimineaţă, în Punctul Poliţiei de Frontieră Negru Vodă, când, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru controlul de frontieră un cetăţean ucrainean în vârstă de 44 de ani, care conducea un autocamion marca Mercedes, înmatriculat în Ucraina, încărcat cu textile din Turcia pentru Ucraina.
Cei trei cetăţeni de origine pakistaneză au fost depistaţi de o echipă comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari. Suspiciunile oamenilor legii au fost trezite de o tăietură observată în partea superioară a prelatei remorcii. Astfel, s-a luat măsura unui control fizic amănunţit asupra compartimentului de marfă.


 
„Din verificările poliţiştilor de frontieră s-a stabilit că bărbaţii sunt cetăţeni pakistanezi care intenţionau să intre ilegal în ţara noastră cu scopul de a-şi continua ulterior călătoria spre o ţară din Spaţiul Schengen“, potrivit purtătorului de cuvânt al Gărzii de Coastă, comisar-şef de poliţie Petrişor Irimia.
 
Conform Acordului dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Bulgaria privind controlul în comun al trecerii frontierei, persoanele în cauză au fost preluate pentru continuarea cercetărilor de către autorităţile de frontieră bulgare. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii