Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje pro și contra Șeful Clinicii de Cardiologie şi Chirurgie Cardiovasculară cere să fie eliberat (document)

ro

18 Dec, 2014 00:00 3060 Marime text
Conform Portalului instanțelor de judecată, atât el, cât și anesteziștii Nicoleta și Dorin Arhire, din Spitalul Clinic Județean, încătușați în prezenta cauză, pentru luare de mită, au formulat contestații împotriva Tribunalului Constanța, instanță care a decis arestarea lor pe o perioadă de 30 de zile. Contestațiile celor trei au fost trimise spre soluționare Curții de Apel Constanța.

Până la acest moment nu a fost stabilit un prim termen de judecată.

Între timp, cititorii cotidianului nostru postează diverse mesaje cu privire la acest caz:
„Dacă arestați trei doctori eminenți pentru o atenție de 3000 lei înseamnă că ați luat-o razna complet“.
„În data de 13 012014 unchiul meu din Constanța trăgea un semnal de alarmă în urma căruia sotia lui s-a prăpădit (...).
„Mulțumim pentru curajul avut acelui pacient și in același timp DNA-ului!“.
„Băi, ati înnebunit și ati inceput sa arestati doctori.Si asa muncesc pe mai nimic fata de cat au invatat sa va salveze vietzile de (...).
„Lacomia nerusinata a medicilor anestezisti (...) este subiect de glume sinistre la petrecerile asa zisilor medici din acest lacas unde sunt si oameni exemplari“.

Poate vreodată o sa faca si (...) astea de la DNA infarct si o sa vezi ca o sa se opereze intre ei. Au si ei copii mame, morti etc sigur ajung in spital si o sa uite aia ceasul in ei“.

„Domnul operat pe cord cred ca mai intai, in stop cardiorespirator, a trecut pe la DNA, apoi a ajuns la doctor , a negociat si abea apoi a fost operat! Tot felul de nebuni!Mai plauzibila este situatia urmatoare: dupa operatia pe cord (pentru cine nu stie dureaza peste 6-8 ore si este ca o "extragere de mase") domnul in cauza l-a recompensat pe doctor dar uitandu-se la televizor , la telenovelele cu DNA, l-a apucat dorul de denunt! Oricum situatia este penibila pentru cei cativa doctori specialisti in chirurgie cardiovasculara obligati sa castige cateva mii de lei pe luna pentru o activitate care NU POATE FI MASURATA de nimeni, nici macar de DNA!Dar cu privatizarile (sute)ce facem domnilor de la DNA?

„Ha, ha ... .. pe 10 pacient in stop cardio internat, operat ...pe 11 externat a fost o extractie de masea sau operatie ...oricum niste spagari nenorociti , bravo, DNA!. Poate verifica cineva si complicatiile cauzate de bacteriile de pe acolo“.
Facem precizarea că au existat mai multe mesaje referitoare la prezenta cauză, însă nu pot fi redate având în vedere limbajul utilizat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii