Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje impresionante de adio postate pe Facebook pentru cele trei fete moarte în incendiul de la restaurant Beirut

ro

07 Apr, 2014 00:00 27186 Marime text
Sute de mesaje de adio au fost postate pe paginile de Facebook ale celor trei fete decedate în incendiul de la Beirut. Ba chiar au fost create pagini speciale de susținere dedicate familiilor și apropiaților acestora.
Rânduri întregi de cuvinte frumoase, regrete și condoleanțe venite de la prieteni și apropiați au umplut conturile de pe rețelele de socializare ale celor trei fete.
Iată câteva dintre cele mai impresionante mesaje postate.
Cristina Elena: De ce, Nicoleta, de ce? Pe cine mai sun eu când îmi este greu? Cine îmi mai spune o vorbă bună când am nevoie de ea? Cum să te sun şi tu să nu îmi răspunzi? Nu îmi vine să cred... Eu sper că vei răspunde la telefon şi-mi vei spune că a fost o glumă... Abia aşteptam să vin la tine, mi-ai promis că îmi cânţi, că vei fi alături de mine... Nu poţi să pleci acum... Eşti prea frumoasă, prea tânăra, prea iubitoare, un om mult prea bun care atât de mult iubea viaţă, muzică... Cum să te duci? Nu pot să cred...
JoJo Alx: Cine mă cunoaşte cu adevărat nu mă va uita niciodată... iar cine m-a uitat nu m-a cunoscut niciodată! Sunt cuvintele tale, pe care nu le voi uita! Vei rămâne în sufletul meu... Nu sunt cuvinte care să exprime durerea. Până acum o zi, tu ai dansat ca un înger pe pământ, acum ai să le dansezi îngerilor.
Teofan Gaby : Dumnezeu să te odihnească în pace, copil frumos cu suflet blând, condoleanţe şi putere familiei. Mare Păcat!
JoJo Alx: Dumnezeu să te ierte, nu te vom uită niciodată! Ai fost pentru mine una dintre cele mai bune exemple în viaţă, ai luptat singură ca să te realizezi şi să ajungi cineva pe propriile tale puteri. De ce e viaţa atât de dură? De ce? De ce? Vei rămâne în inima şi în mintea mea mereu, nu te voi uita niciodată. Îmi voi aminti de tine la orice pas: o fată cu zâmbetul pe buze mereu, niciodată tristă. Tu făceai lumea fericită! Şi acum ne-ai îndurerat pe toţi. Nu te voi uita, verica mea frumoasă!
Tănase Cristina: Dumnezeu să te odihnească-n pace! Sincere condoleanţe familiei... Ai plecat prea repede dintre noi, nu meritai aşa ceva.
Elena Iuliana: Dumnezeu să te ierte şi să te aibă în pază alături de îngerii săi... Nu-mi vine să cred că nu mai eşti printre noi, să ne încânţi cu pozele tale şi dansurile ce ne uimeau privirile... îmi pare rău că nu ne vom mai întâlni niciodată... acum vei veghea asupra familiei tale şi prietenilor tăi, care nu te vor uită niciodată... te-am iubit, te iubim şi te vom iubi mereu.
Ionescu Ana Maria: Dumnezeu să o odihnească în pace, păcat de tinereţea ei. Micky, acum le vei dansa îngerilor! Cu părere de rău... Condoleanţe familiei devastate de durere.
Claudia Zeynep Stanciu: Mereu ai fost o persoană prietenoasă, de treaba şi frumoasă! Nu te voi uita niciodată! Mereu ai fost şi vei rămâne în inima mea! A mai plecat un înger. Dumnezeu să te odihnească în pace, scumpa mea!
Ilau Monica: Nu poţi accepta uşor că nişte fete atât de pline de viaţă, de vesele, care umpleau de bucurie inimile multor persoane, nu mai sunt... cuvintele sunt de prisos acum...
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii