Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Menţinut în arest preventiv după ce şi-ar fi bătut soţia şi soacra

ro

31 Aug, 2016 00:00 1000 Marime text
 

Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, ca nefondată, contestaţia formulată de Iulian Ionuţ Gavrilă împotriva deciziei pronunţate de Judecătorie, şi anume aceea de a-l menţine în arest preventiv. Decizia este definitivă.
 
Amintim că Gavrilă, de 42 de ani, din localitatea constănţeană Valu lui Traian, este suspectat că şi-ar fi agresat de mai multe ori soţia şi soacra. El se întorsese recent din străinătate, unde a lucrat. De cum a ajuns acasă, ar fi început să îşi acuze soţia că l-ar fi înşelat. Gelos, bărbatul ar fi sărit la bătaie la soţia lui. În încercarea de a-şi apăra fiica, mama femeii ar fi sărit în ajutorul acesteia, dar ar fi ajuns să fie şi ea agresată.
 
Femeile l-au reclamat pe agresor la poliţie, iar oamenii legii au demarat investigaţii. Astfel, ca urmare a cercetărilor efectuate în acest caz, poliţiştii l-au identificat pe suspect.
 
La data de 24 iulie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, suspectul le-ar fi agresat din nou pe cele două. Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi ulterior a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii