Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre şi Strutinsky au vrut să scape de judecătoarea Mariana Ghena

ro

09 Feb, 2016 00:00 3243 Marime text


Ieri, Mariana Ghena, judecător al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, a redeschis dosarul în care Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a fost deferit Justiţiei alături de fostul viceprimar al Constanţei, Gabi Stan, de alţi cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa, dar şi de Sorin Strutinsky.
 
Ieri, la ieşirea din sediul Curţii Supreme, Mazăre a dat o scurtă declaraţie cu privire la constituirea Unităţii Administrativ-Teritoriale (UAT) Constanţa ca parte civilă în dosarul mai sus precizat. Fostul primar a susţinut că reprezentanţii UAT Constanţa s-au constituit parte civilă „de frică“ şi că totul este o „chestiune de cojones, cum se spune“. În acest caz, DNA a calculat un prejudiciu de aproape 45 de milioane de euro.
 
Ieri, Mazăre şi Strutinsky au formulat câte o cerere de recuzare a judecătoarei Mariana Ghena, dar solicitările au fost respinse.
 
În perioada 1990 - 1991, Mariana Ghena a fost judecător stagiar la Judecătoria Tulcea, din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii