Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare negociaza cu israelienii pentru un spital de copii

ro

27 Mar, 2009 02:00 1859 Marime text
Spitalul ar urma să se construiască pe terenul de 6092,27 metri pătraţi, situat în Constanţa, bulevardul 1 Mai nr. 5 - 7. Acest lucru s-ar putea concretiza după ce, ieri, consilierii locali au retras dreptul de folosinţă gratuită a acestuia de la Spitalul Universitar CF Constanţa.

Punctul 32 de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local a constituit subiect de discuţii contradictorii între iniţiatorul proiectului, primarul Radu Mazăre, şi consilierii PNL, Victor Manea şi Matei Constantin. Aceştia au susţinut cu vehemenţă acordarea unei perioade de graţie, în care cei care se ocupă de obţinerea fondurilor necesare ridicării să poată să înceapă lucrările. Manea şi-a motivat propunerea scoţând în prim-plan faptul că „s-au cheltuit mulţi bani pentru studiul de fezabilitate". „Eu propun să mai acordăm timp, dat fiind faptul că s-au cheltuit mulţi bani pentru acest studiu", a susţinut Manea. Deranjat de propunerea consilierului liberal, primarul a declarat: „Le-am dat terenul acum cinci ani şi nu au făcut nimic. Să aibă fondurile necesare construcţiei şi apoi să vină al noi să-l ceară din nou. I-am aşteptat cinci ani să construiască. Eu aici pot să fac trei - patru blocuri pentru tineri. Mie îmi place să fac lucruri serioase".
Propunerea liberalului Manea a fost respinsă, într-un final, de toţi consilierii, cu excepţia dumnealui şi a colegului Matei Constantin.
Se pare că primarul deja are planuri măreţe în legătură cu acest teren. Mazăre a susţinut că are o propunere din partea unei companii israeliene pentru construirea unui spital de copii. „Este prematur să vă spun. Este o propunere privată pentru a avea un spital de copii, din partea unui concern din Israel. Suntem în discuţii de tatonare, deocamdată", a conchis Mazăre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii