Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare a atacat in instanta hotararea de anulare a PUZ-ului Mamaiei

ro

21 May, 2010 01:34 2062 Marime text
cap_3.jpgIeri, primarul constănţean a anunţat că a atacat în instanţă decizia pe care ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a luat-o, în urmă cu câteva săptămâni, referitoare la blocarea Planului Urbanistic Zonal al Mamaiei.

În cursul zilei de ieri, după ce a anunţat că cei de la Curtea de Conturi au venit să-i verifice achiziţiile de produse alimentare pe care le dă bătrânilor cu pensii mici, Radu Mazăre a mai adăugat şi faptul că a atacat în instanţă „hârtia prin care un inspectoraş de la Nuţi a suspendat PUZ-ul Mamaiei". „Eu i-am explicat Elenei Udrea gândirea noastră despre PUZ-ul din Mamaia acum un an. La început a spus că nu înţelege, apoi a zis că a înţeles. Nu a dat avizul, am votat PUZ-ul şi acum a venit şi l-a suspendat. Ce să mă mai aşez la masă, ce să negociez? Pe bani, pe ce să negociez?", s-a plâns edilul-şef.

Cât despre parcările din Mamaia pe care spunea că nu le poate face din cauza acestei suspendări a PUZ-ului, acum, primarul spune că a dat în cele din urmă autorizaţii, pentru că, vorba aceea, nu se putea să vină sezonul estival fără să ne prindă cu parcări noi şi pomi tăiaţi.

Mazăre s-a arătat nemulţumit şi de faptul că Inspectoratul de Construcţii a fost luat, în urmă cu câteva zile, în subordinea MDRT. „Să nu se mai construiască nimic şi noi să ne cocoşăm de foame, că în Constanţa nu munceşte nimeni în fabrici, v-am explicat de 10 ani, trebuie să avem investiţii şi turişti. Eu nu mai fac nimic, face ea că e şi primăriţă...", a mai adăugat Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sica a lu* Orban 21 May, 2010 22:55 Pentru Mimi. Ce s-a "realizat" in Mamaia dupa 1990 este rodul autoritatilor locale.Tie iti place cum arata Mamaia pe perioada sezonului?Imi pare o prelungire a satului de vacanta,cu tot ce este acolo,printre niste cladiri de cel mai prost gust. Demolarile care te deranjeaza au fost facute numai asupra constructiilor ILEGALE.
  • Rio... 21 May, 2010 14:15 Mamaia...o statiune jegoasa ...plina de dughene la tot pasul ....caini maidanezi,cladiri kitsch-oase, fara locuri de parcare suficiente, palmieri ofiliti si multe manele...CEA MAI URATA STATIUNE !!!!!
  • Fiti seriosi 21 May, 2010 08:43 Ce sa mai construiasca in Mamaia? S-au repezit toti potentatii sa dea spagi sa prinda teren si acum nu te mai poti misca de constructii. S-a distrus statiunea. Peste tot e harmalaie. Chiar nu-i mai inteleg pe turisti de ce vin aici. Sa-si faca nervi? Si-i pot face si acasa, mai ieftin.Autonomie locala? De acord dar atunci cand o sa avem oameni care au ceva in cap nu numai haiducie la drumul mare.
  • Mimi 21 May, 2010 00:17 Imi pare rau sa spun, ca nu imi place Mazare, dar aici cam are dreptate. Nu are nici o treaba ministerul turismului cu autoritatile locale si autorizatiile de constructie. Asta este o incalcare a autonomiei locale, asa cum este si cu demolarile recente...