Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 129 de persoane

ro

10 Dec, 2016 14:12 1887 Marime text
În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 129 de persoane şi au fost înregistrate 34 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.

În perioada 2 – 8 decembrie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 129 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 47 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 82 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

În această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 34 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, în 10 cazuri, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare, în 8 situaţii cu măsura arestării preventive, în 6 cazuri cu măsura condamnării cu suspendare și în 4 situații cu măsura arestului la domiciliu.

De asemenea, măsura arestului la domiciliu, dispusă iniţial, a fost înlocuită în 6 cazuri cu măsura arestării preventive. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii