Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşini răsturnate în mijlocul intersecţiei Cum s-a produs accidentul de la Pod Butelii (galerie foto)

ro

17 Mar, 2012 02:35 3649 Marime text
06_pod_accident.jpgUn accident în care au fost implicate trei autoturisme a paralizat ieri la prânz intersecţia din zona Pod Butelii. Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate timp de câteva ore.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 11.45, când Gheorghe Petcu, de 44 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism Renault pe strada Dezrobirii, dinspre Eliberării spre strada Cumpenei. La intersecţia cu bulevardul I. C. Brătianu, spun poliţiştii, şoferul nu ar fi respectat culoarea roşie a semaforului şi ar fi pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism Renault, care circula regulamentar pe I. C. Brătianu şi la volanul căruia se afla Carmen Mirela Ţoanţă, de 32 de ani, din Constanţa. În urma impactului, primul autoturism Renault a ricoşat şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară Dacia, condusă de Dan Moldoveanu, de 42 de ani, din Constanţa. Lovită de Renault, autoutilitara s-a răsturnat, iar la faţa locului a fost solicitată prezenţa echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, existând pericol de explozie în urma scurgerilor de carburant. Carmen Mirela Ţoanţă a fost transportată la spital, cu răni uşoare. De asemenea, timp de câteva ore după accident, circulaţia în zonă s-a efectuat cu dificultate, fiind dirijată de echipajele Poliţiei Rutiere. Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Testele au indicat că niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumase băuturi alcoolice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • kostas 17 Mar, 2012 19:10 vinovata politia. toti cretinii conduc masini.problema este ca omoara pe altii, pe unii ce conduc corect. legislatie de cacao si politie pe masura!