Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşini BMW şi Minicooper, reţinute la Agigea

ro

07 Sep, 2013 00:00 1206 Marime text
În data de 5 septembrie, în jurul orei 16.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
În urma verificării au fost descoperite 180 de jucării din plastic cu baterii, reprezentând maşini-design BMW, 120 de jucării din plastic cu baterii, reprezentând maşini-design Minicooper şi 144 de jucării din plastic reprezentând seturi de fotbal inscripţionate „Disney” şi „Planes”, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuala.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, G.N., de 45 de ani, cetăţean chinez cu reşedinţa pe raza judeţului Ilfov, actele pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
Lucrarea penală a fost înaintată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Bunurile susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de aproximativ 45.000 de lei dacă ar fi fost originale, au fost reţinute de autoritatea vamală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii