Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşina Poliţiei Adamclisi, distrusă Presupusul autor, cercetat în stare de libertate

ro

02 Oct, 2012 01:00 2229 Marime text

adamclisi-sediuPolitiarutiera.jpgFlorin Marian Cacenco, de 20 de ani, din localitatea Pietreni, judeţul Constanţa, presupusul autor al accidentului în urma căruia maşina Poliţiei din Adamclisi a fost distrusă, va fi cercetat în stare de libertate.

Decizia a fost luată de Judecătoria din Medgidia şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa. Amintim că, potrivit datelor oficiale, duminică, la orele 01.10, poliţiştii de la Secţia 8 Rurală Băneasa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că autospeciala aparţinând Postului de Poliţie Adamclisi, care era parcată regulamentar în afara părţii carosabile, a fost avariată în urma unui eveniment rutier, conducătorul auto implicat părăsind locul accidentului. Din investigaţii s-a stabilit faptul că autorul accidentului avea dreptul de a conduce suspendat din data de 14.09.2012, iar cu ocazia testării cu aparatul Drager a rezultat valoarea de 0,86 g/l alcool pur în aerul expirat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ogoreanu elena 12 Nov, 2012 12:07 rog ajutati ma am pamint dat in arenda la moldoveanu si cu acte inchide telefoanele nu am lua arenda 20 ani doresc anul acesta exista posibilitate fara recuperatori sau cu recuperatori?