Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Sărăcilă a dat cu subsemnatul la Poliţia Mangalia

ro

06 Oct, 2012 02:52 2454 Marime text
04_saracila_saracila.jpgVineri dimineaţa, Marian Sărăcilă, fostul viceprimar al localităţii Tuzla, acuzat că a solicitat ajutorul mai multor bătăuşi care să-i înfrunte pe motocicliştii cu care se şicanase în trafic, a fost chemat pentru a fi audiat de către oamenii legii.

El a intrat în sediul Poliţiei neînsoţit, degajat, îmbrăcat într-o cămaşă cu dungi, cu o geantă mare pe umăr şi cu ochelari de soare pe cap.

Deşi a promis poliţiştilor din Constanţa că va veni însoţit de avocatul său, acest lucru nu s-a întâmplat până acum. El s-a scuzat, spunând că s-a simţit foarte rău după evenimentele de duminică. Ba chiar a mers la medic, unde a obţinut un certificat medical.

Filmul de duminică

Duminică, în jurul orei 17.30, patru tineri se îndreptau cu motocicletele spre Vama Veche. Ajunşi în dreptul localităţii Tuzla, erau să fie accidentaţi de fostul viceprimar al localităţii, Marian Sărăcilă, care se afla la volanul unui Jeep, aşa cum spun martorii.

Cei prezenţi spun că fostul viceprimar mergea haotic pe şosea, încălcând liniile continue şi intrând pe contrasens. Au început şicanele în trafic. Când au ajuns în dreptul aerodromului se formaseră două tabere: viceprimarul şi-a chemat în ajutor câţiva apropiaţi, iar aceştia i-au luat la bătaie pe motociclişti. Una dintre victime a ajuns la Spitalul din Mangalia cu multiple fracturi.

La scurt timp după ce a început bătaia, au apărut şi poliţiştii, dar şi fiul lui Sărăcilă, Doru, care l-a lovit pe unul dintre motociclişti direct în faţă, fără să se teamă de oamenii legii. În ajutorul victimei a sărit chiar şeful de post.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii