Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marfă nedeclarată în Vama Agigea

ro

21 Aug, 2014 00:00 1497 Marime text
Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa Sud au reţinut în vederea confiscării diverse mărfuri nedeclarate, în valoare de aproximativ 490.000 de lei, ca urmare a controlului efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti. Autoritatea vamală a sancţionat societatea importatoare cu amendă contravenţională în cuantum de 8.000 de lei.
Acţionând în baza analizei de risc, vameşii au controlat containerul şi au constatat diferenţe între marfa existentă şi cea menţionată în declaraţia vamală, precum şi mărfuri ascunse în vederea sustragerii de la controlul vamal, identificând peste un milion de diverse articole (brăţări, butoni, coliere, clame de păr, jucării de plastic, brelocuri de plastic, magneţi, ghete pentru copii, ascuţitori), în plus faţă de mărfurile declarate, în valoare totală de aproximativ 491.000 de lei.
Mărfurile au fost confiscate, urmând a fi predate organelor competente în vederea valorificării, sumele încasate constituind venit la bugetul statului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii