Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama şi fratele lui Radu Mazăre, încă patru ani administratori de firmă

ro

26 May, 2011 02:25 7242 Marime text

mazare-MihaiMazare_2.jpgMihai Mazăre poate să facă şi să semneze orice documente/declaraţii în numele SC Sigma Trading SA, în faţa oricărei organizaţii/autorităţi pentru ducerea la împlinire mandatul de administrator unic

Gabriela -Victoria Mazăre, mama lui Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, şi Mihai Mazăre, fratele edilului constănţean, au fost aleşi să ocupe funcţiile de administratori unici, pentru încă patru ani, în SC APV Media Turism SA, respectiv în SC Sigma Trading SA. Potrivit actelor doveditoare, atât Gabriela -Victoria Mazăre, cât şi Mihai Mazăre au fost împuterniciţi „să investească, să participe, să subscrie în orice companie, asociere sau altă entitate de afaceri, în orice termeni şi condiţii pe care le va crede de cuviinţă, incluzând, dar nelimitându-se, la cumpărarea/achiziţia de părţi sociale/acţiuni în orice persoană juridică română sau străină (...)".

Mazare-GabrielamamaluiMazare06_2.jpgAstfel, potrivit Monitorului Oficial al României de luni, „la şedinţa a doua a Adunării Generale Ordinare şi Extraordinare a Acţionarilor care a avut loc pe data de 24.03.2011, ora 09.00, la sediul APV Media Turism SA din Constanţa, staţiunea Mamaia, Zona Căpitănie - Vila Marina, s-au prezentat acţionarii deţinători de acţiuni". Întrucât prezenţa a fost de 100%, condiţia de validate cerută de lege pentru ţinerea Adunării Generale Ordinare şi Extraordinare a Acţionarilor la o a doua convocare, a fost îndeplinită. „Art. 1 S-a aprobat bilanţul contabil, a contului de profit şi pierderi şi anexele pe anul 2010. Art. 2 S-a discutat raportul administratorului şi al comisiei de cenzori; s-a analizat situaţia financiar- contabilă pe anul 2010. Art. 3 Acţionarii au mandatat pe doamna Mazăre Victoria-Gabriela, în calitate de administrator unic al societăţii să semneze bilanţul contabil pe 2010, să dispună depunerea acestuia la organele teritoriale. Art. 4 Acţionarii au aprobat prelungirea mandatului administratorului unic, Mazăre Victoria -Gabriela, pe o perioadă de patru ani", potrivit Monitorului Oficial. Articolul cinci arată că acţionarii i-au delegat mamei lui Radu Mazăre atribuţiile prevăzute de art. 113, lit b), c), d) şi f) şi art. 114 alin. 1 din Legea 31/1990 republicată şi au împuternicit-o a hotărî conform prevederilor art. 113 lit. m din aceeaşi lege. De asemenea, Gabriela -Victoria Mazăre a fost împuternicită pe acesta să semneze actele care se impun privind modificările ce vor surveni conform articolelor menţionate mai sus. „Art. 6 Acţionarii îl împuternicesc pe administratorul unic să investească, să participe, să subscrie în orice companie, asociere sau altă entitate de afaceri, în orice termeni şi condiţii pe care le va crede de cuviinţă, incluzând, dar nelimitându-se, la cumpărarea/achiziţia de părţi sociale/acţiuni în orice persoană juridică română sau străină, să stabilească şi să plătească preţul unor astfel de participaţii, să facă orice înregistrări în faţa oricăror organe/autorităţi competente, în numele şi pentru societate, pentru aceste participaţii. Să voteze în orice şedinţă, adunare a asociaţilor/ acţionarilor unde SC APV Media Turism SA deţine părţi sociale/acţiuni, să amendeze actele constitutive ale acestor societăţi cum va crede de cuviinţă. Să facă şi să semneze orice documente/declaraţii în numele SC APV Media Turism SA, în faţa oricărei organizaţii/autorităţi pentru ducerea la împlinire a acestui mandat. Toate Punctele de pe Ordine de Zi au fost Aprobate şi Votate. Prezenta Hotărâre a Adunării Generale Ordinare şi Extraordinare a Acţionarilor a fost semnată sub semnătură privată şi redactată de Secretarul de Şedinţă dl. Frangu Iani în 5 (cinci) exemplare originale", se mai arată în documentele oficiale.

Prezenţa acţionarilor de la Sigma Trading, în procent de 84,67%

Activitate s-a înregistrat şi în SC Sigma Trading SA, din Constanţa, unde Mihai Mazăre, fratele primarului Radu Mazăre, va figura încă patru ani ca administrator unic. „La şedinţa Adunării Generale Ordinare şi Extraordinare a Acţionarilor care a avut loc pe data de 24.03.2011, ora 14.00, la domiciliul fiscal al SC Sigma Trading SA, din Constanţa, s-au prezentat acţionarii în procent de 84,67%, prin urmare condiţia de validare cerută de lege pentru ţinerea Adunării Generale Ordinare şi Extraordinare a Acţionarilor la a doua convocare a fost îndeplinită. Art. 1. S-a aprobat bilanţul contabil, a contului de profit şi pierderi şi anexele pe anul 2010. Art. 2. S-a discutat raportul administratorului şi al comisiei de cenzori; s-a analizat situaţia financiar- contabilă pe anul 2010", se mai arată în paginile Monitorului Oficial. Tot potrivit acestuia, acţionarii l-au mandatat pe Mihai Mazăre în calitate de administrator unic al societăţii să semneze bilanţul contabil pe 2010, să-l depună la organele teritoriale. „Acţionarii îi deleagă administratorului unic atribuţiile prevăzute de art. 113, lit b), c), d) şi f) şi art. 114 alin. (1) din Legea 31/1990 republicată şi l-au împuternicit a hotărî conform prevederilor art. 113 lit m din aceeaşi lege. L-au împuternicit pe acesta să semneze actele care se impun privind modificările ce vor surveni conform articolelor menţionate mai sus. Art. 6 Acţionarii au aprobat înscrierea în contabilitate a reevaluării imobilului din Constanţa, strada Ion Roată, la 31.12.2011", conform Monitorului. Şi Mihai Mazăre a fost împuternicit să „investească, să participe, să subscrie în orice companie, asociere sau altă entitate de afaceri, în orice termeni şi condiţii pe care le va crede de cuviinţă, incluzând, dar nelimitându-se, la cumpărarea/achiziţia de părţi sociale/acţiuni în orice persoană juridică română sau străină, să stabilească şi să plătească preţul unor astfel de participaţii, să facă orice înregistrări în faţa oricăror organe/autorităţi competente, în numele şi pentru societate, pentru aceste participaţii". De asemenea, Mihai Mazăre poate vota în orice şedinţă, adunare a asociaţilor/ acţionarilor unde SC Sigma Trading SA deţine părţi sociale/acţiuni, să amendeze actele constitutive ale acestor societăţi cum va crede de cuviinţă. „Să facă şi să semneze orice documente/declaraţii în numele SC Sigma Trading SA, în faţa oricărei organizaţii/autorităţi pentru ducerea la împlinire a acestui mandat", se mai arată în Monitorul Oficial al României.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii