Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți turiști au fost jefuiți în campingul GPM, din Năvodari

ro

26 Jul, 2017 10:49 2296 Marime text
În campingul GPM din Năvodari, persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri de la turiștii cazați.

Un turist, din Bucuresti a reclamat furtul sumei de 3000 de dolari și un telefon mobil, marca Asus Zenton 3 Ultra, dintr-o rulota. De asemenea, un alt turist din București a reclamat furtul a 2800 lei din rulotă. Autorii ar fi pătruns pe un geam lăsat deschis.

Un turist, din Galați a reclamat furtul sumei de 260 ron și un telefon mobil, Samsung Galaxy A5, dintr-o automobil Volkswagen. Tot un turist, din Galați a reclamat furtul sumei de 1200 lei și a unui telefon mobil, Samsung Galaxy J5, dintr-un autoturism Dacia Logan.

Societatea în cauză avea obligația să asigure paza și protecția bunurilor. Anterior polițiștii, din Năvodari au efectual control, privind respectarea Legii 333. Aceștia au pus în vedere să se remedieze probleme constatate.

Ieri, polițiștii au sancționat societatea cu 2000 lei pentru nerespectarea dispozițiilor anterioare ale polițiștilor, iar pe unicul paznic cu 100 lei.

De asemenea, se fac cercetari în patru dosare penale pentru identificarea și tragerea la răspundere a autorilor și recuperarea prejudiciului.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii