Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe evenimente sportive sunt programate în week-end la Constanţa! Jandarmii asigură măsurile de ordine

ro

24 Feb, 2017 08:56 2495 Marime text
Peste 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi  I.S.U. Constanţa, vor acţiona în perioada 25-26 februarie a.c.,pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente sportive organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
 
             Sâmbătă 25 februarie şi duminică 26 februarie  a.c.,  jandarmii constănţeni vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciurilor de fotbal din cadrul Turneului Telegraf, competiţie sportivă ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa.
 
            Sâmbătă 25 februarie  a.c.,  vor fi asigurate măsuri de ordine publică la meciul de handbal  masculin dintre echipele   A.H.C. Dobrogea Sud 2  Constanţa şi H.C. Farul Constanţa, eveniment sportiv ce se va desfăşura la Sala Sporturilor, începând cu ora 11.00.
 
             În aceeaşi zi, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor pentru asigurarea ordinii publice la meciul de baschet dintre echipele Baschet Club Athletic Constanţa şi C.S. Spike Bucureşti, partidă ce va începe la ora 14.00.
 
            Duminică, 26 februarie a.c., oamenii legii vor asigura climatul de ordine şi siguranţă în zona Sălii Sporturilor, cu ocazia meciului de handbal masculin dintre echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi Dinamo Bucureşti, partidă programată să înceapă la ora 13.00.
 
             Tot duminică, jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a partidei de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi H.C. Vaslui, eveniment sportiv ce va începe la ora 16.00.
  
               Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.
                Jandarmii le recomandă suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii