Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistratul Radu Comşa, propus în continuare preşedinte în Tribunalul Constanţa

ro

15 Jun, 2016 00:00 2542 Marime text


Delegări în funcţiile de conducere, la instituţiile din subordinea Curţii de Apel Constanţa. Printre cei propuşi se află şi magistratul Radu Dumitru Comşa, pentru Secţia de Contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanţa.
 
Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii are pe ordinea de zi a şedinţei de mâine propunerile Direcţiei Resurse umane pentru funcţii de conducere în cadrul mai multor instanţe din ţară. Printre documentele ce vor fi analizate mâine de reprezentanţii CSM se numără şi referatul Direcţiei Resurse umane şi organizare nr. 13127/2016 privind propunerea de delegare în funcţia de preşedinte al Secţiei de Contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanţa a magistratului Radu Dumitru Comşa.
 
De menţionat că judecătorul este şi în prezent preşedinte al aceleiaşi secţii.
 
Totodată, magistratul Elena Ivona Ştefănescu Lunca a fost propusă pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Babadag, tot de pe raza Curţii de Apel Constanţa, iar pentru judecătoarele Monica Florentina Giol şi Luminiţa Niculache a fost propusă de către Direcţia Resurse Umane prelungirea delegării pe funcţiile de conducere deţinute, respectiv cea de preşedinte al Judecătoriei Măcin, în cazul magistratului Giol, şi cea de preşedinte al Secţiei Civile, de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Tulcea, pentru judecătoarea Niculache.
 
Propunerile vor fi analizate în cadrul şedinţei CSM de mâine, de la ora 13.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii