Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistratii constanteni, testati psihologic

ro

29 May, 2010 02:19 3670 Marime text
cap_1.jpgProcurorul general delegat al Constanţei, Adina Florea, dar şi adjunctul său, Ioana Ursache, precum şi ceilalţi candidaţi pentru funcţia de procuror general vor fi testaţi psihologic.

Examinarea va avea loc mâine, la Universitatea Titulescu, unde procurorii vor susţine examenul scris la testarea psihologică din cadrul concursului pentru promovarea în funcţiile de conducere, organizat de Institutul Naţional al Magistraturii. Totodată, în cursul săptămânii viitoare, procurorii vor fi programaţi la interviul psihologic. În afară de postul de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, care naşte pasiuni nebănuite, actualul adjunct, Ioana Ursache, contestând admiterea la concurs a Adinei Florea, magistraţii constănţeni se luptă şi pentru postul de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Astfel, în timp ce pentru postul de procuror general s-au înscris cinci magistraţi, respectiv Adina Florea, Ioana Ursache, Gigel Marian Alexandru, Camelia Elena Grecu, dar şi prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, Iuliana Magdalena Olteanu, doi magistraţi au optat pentru postul de adjunct al Parchetului Tribunalului Constanţa. Cei doi procurori care-şi doresc să devină adjuncţi sunt actualul adjunct, Zarafina Puiu, dar şi Valentina Boboc, relativ recent promovată de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Zâna zânelor 31 May, 2010 22:03 Dragă Cecilica ar trebui să fi aflat din sursele tale secrete că Magdalena Olteanu nu s-a prezentat la testare ,iar Puiu Zarafina era sa fie dată afară din sală pentru încercare de fraudare a testării.