Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Lucrarea" jurnalistului Cornel Constantin Ciomazga ajunge la Constanta

ro

03 Sep, 2004 00:00 2010 Marime text

"Nu vrei sa stii cum traiesc sfintii? Dar cum ucide diavolul? Cum se ajunge cu adevarat in iad si cum se poate smulge cineva din moartea cea vesnica, nu vrei sa afli?"

Lansarea de la Constanta face parte din periplul in care se afla autorul cu "Lucrarea" sa in 24 de orase * Cu prilejul lansarii din Bucuresti, academicianul Constantin Balaceanu Stolnici aprecia ca aceasta carte este "un cadou facut de Cornel Constantin Ciomazga societatii romanesti, aflata intr-un moment greu al spiritualitatii sale" * Despre carte vor vorbi directorul Muzeului de Arta, criticul Doina Pauleanu, si redactorul sef-adjunct al revistei de cultura "Ex Ponto", Carmen Raluca Serban * Cartea, avand o tinuta grafica de exceptie, a fost lansata de Editura ZIUA, in colectia "Literatura si arta" * Constantenii prezenti la eveniment vor putea intra in posesia "Lucrarii" si a unui autograf de la autor, dupa ce vor fi purtat un dialog despre aceasta cu jurnalistul Cornel Constantin Ciomazga

Cornel Constantin Ciomazga se afla astazi pe litoral, poposind la Constanta si Mangalia, in periplul celor 24 de orase, ca o drumetie de intampinare a cititorilor. Autorul isi lanseaza "Lucrarea", pe care presa a prezentat-o, inca inainte de editare, ca fiind o carte tulburatoare. Cu prilejul lansarii din Bucuresti, care a avut loc la Muzeul Taranului Roman, academicianul Constantin Balaceanu Stolnici avea sa aprecieze ca aceasta carte este "un cadou de pret facut de Cornel Constantin Ciomazga societatii romanesti, aflata intr-un moment greu al spiritualitatii sale". Astazi, aceasta carte va fi lansata la ora 11.00, la Muzeul de Arta din Constanta, in prezenta iubitorilor de carte, a oamenilor de cultura si de arta ai Dobrogei si a liderului judetean al Partidului Noua Generatie, George Mandila."Lucrarea" va fi prezentata de directorul Muzeului de Arta, criticul Doina Pauleanu, si de catre redactorul sef-adjunct al revistei de cultura "Ex Ponto", Carmen Raluca Serban. Cartea, avand o tinuta grafica de exceptie, a fost lansata de Editura ZIUA, in colectia "Literatura si arta". Constantenii prezenti la eveniment vor putea intra in posesia cartii si a unui autograf de la autor, dupa ce vor fi purtat un dialog despre "Lucrare" cu jurnalistul Cornel Constantin Ciomazga. Toti iubitorii de cultura sunt asteptati la lansare pentru a avea un contact direct cu autorul acestei carti importante despre care autorul afirma in mod provocator: "Aceasta nu este o carte! Este o tragica secventa din apatica marsaluiala in care traversam aceasta Vale a suspinelor: Viata! Iata, cateva fapturi evadeaza din dramatica lor realitate, escaladeaza esafodajul acestei zidiri de cuvinte si, in sfarsit, iti striga ceva... Le auzi? Nu vrei sa stii cum traiesc sfintii? Dar cum ucide diavolul? Cum se ajunge cu adevarat in iad si cum se poate smulge cineva din moartea cea vesnica, nu vrei sa afli? Intra! Nu te sfii si nu ezita. Mergi pana la capat! Ai dreptul si sansa sa vezi si sa intelegi toate acestea. Cand vei iesi, vei fi diferit! Vei sti poate mai bine ce este Omul, Sufletul, Ingerul si Daimonul, ce este Eresul, Akedia si Metanoia, ce este Viata si Moartea, iar peste toate, ce este Mantuirea si cum se poate dobandi". Despre toate acestea veti putea citi in "Lucrarea", dar si discuta astazi direct cu autorul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii