Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lovit în cap până i-a scos ochiul stâng

ro

10 Jul, 2013 00:00 2196 Marime text
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat ieri Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de un inculpat minor. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă.
În fapt, în sarcina inculpatului s-a reţinut că, la data de 21 martie, a lovit un bărbat cu un corp dur în zona feţei, în timp ce acesta se afla pe strada Ştefăniţă Vodă, din Constanţa. Din cauza loviturilor primite, partea vătămată a necesitat 21-22 zile de îngrijiri medicale şi a rămas cu infirmitate fizică permanentă prin pierderea ochiului stâng.
Fiind audiat, învinuitul a recunoscut săvârşirea faptei care i se reţine.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mircea 10 Jul, 2013 14:38 Felicitari celui care i-a mutat pe toti in zona strazii Stefanita Voda, in celebrele "containere pentru nefamilisti". Incep sa faca ce vor ei pe acolo. Sa fure, sa talhareasca, sa faca scandal. Sper doar sa fie cineva cu capul pe umeri si sa ia atitudine, pana nu ne hotaram noi! Auzi tu "nefamilisti" ...niste obositi care toata ziua asculta manele dar "au viata grea dom'le". Ajutor de la stat ( din banii nostri ), locuinte ( din banii nostri ), alocatii pentru un miliard de copii care nu stiu sa isi scrie numele ( din banii nostri ).
  • fara nume 10 Jul, 2013 14:38 Sper sa ii de-a drumu ca e pacat e minor nare cum sal tine 21 sau 22 de zile ca e minor pacat de el saracu sper sa i de-a drumu mai repede