Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberaţi din arest după ce au caftit un jandarm de la Grupare

ro

08 Dec, 2011 01:00 1634 Marime text
jandarmi_-_gratii.jpgCei trei indivizi arestaţi după ce ar fi agrest fizic un jandarm al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale, sunt la un pas de a fi liberaţi din Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.

Decizia de punere în libertate le-a aparţinut magistraţilor Judecătoriei Constanţa, care au admis cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliul (Murfatlar), formulate de inculpaţii Ionuţ Dieaconu, Valentin Costea şi Florin Claudiu Săvescu. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpaţii sunt obligaţi să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi în vederea continuării procesului, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme, să nu se apropie şi să nu comunice direct sau indirect între ei, cu partea vătămată şi cu martorii sau de membrii familiei acestora. Potrivit oficialilor Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în noaptea de 5 octombrie, în jurul orelor 20.30, pe DC 27 (la intrarea în satul Siminoc), Ionuţ Dieacoanu, având asupra sa o bâtă din lemn tip baseball, a agrest fizic un jandarm al Grupării Mobile Tomis Constanţa, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale. Mai mult decât atât, individul ar fi sustras un portofel care conţinea card-uri bancare, suma de 240 de lei şi un permis de conducere. „În exercitarea actelor de violentă, Dieaconu Ionuţ a fost ajutat de alte persoane care, la rândul lor, înarmate cu săbii şi bâte din lemn, au degradat împreună autoturismul cu care se aflau partea vătămată şi celălalt jandarm", potrivit Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Hotu 17 Jan, 2012 05:51 Cica asta e legea in Romania! Astia k au batut jandarmi cu bate si sabii au facut 2 luni de puscarie si acum ai cerceteaza in stare de libertate. Da cu Tudor Robert ala care ia dat un pumn la gabor ia dat 10 luni. Pe ala dc nu la mai cercetat in stare de libertate pentru k reprezenta pericol public, da astia ce reprezinta?:))) Cica asa e LEGEA asta in ROMANIA. Prost facuta si prost aplicata.