Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lemn posibil tăiat ilegal, descoperit pe raza Ocolului Silvic Hârşova

ro

05 Dec, 2014 00:00 772 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Hârşova, au identificat un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, 4,8 metri cubi de material lemnos fără documente justificative.
 
Poliţiştii de frontieră de la Cernavodă au acţionat, miercuri, în zona de competenţă, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Hârşova, în baza unui plan comun pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor la regimul silvic.
 
Astfel, a fost oprită pentru control o autoutilitară marca Fiat, înmatriculată în judeţul Vrancea, condusă de un tânăr în vârstă de 24 de ani.
 
În urma controlului, a fost descoperită cantitatea de 4,8 metri cubi de material lemnos, din speciile plop şi carpen, pentru care conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire a mărfii neconform cu cantitatea transportată.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de material lemnos pe care au predat-o reprezentanţilor Ocolului Silvic Hârşova conform procedurilor legale, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii