Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un pas de tragedie O maşină s-a răsturnat. Cinci turişti din Iaşi, duşi la spital

ro

15 Jul, 2013 00:00 1879 Marime text
Cinci persoane au ajuns în atenţia medicilor din Constanţa după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în afara localităţii Tariverde şi doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit grav.

În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că, la data de 13 iulie, în jurul orei 15.33, Vasile Costan, de 34 de ani, din Iaşi, a condus un autoturism pe DN22, dinspre municipiul Constanţa către Tulcea. În momentul în care a ajuns la kilometrul 255, în afara localităţii Tariverde, şoferul a pierdut controlul  asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă către drepta şi s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului şi a pasagerilor: Monica Daniela Costan, de 32 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă, Maria C., de 3 ani, Alexandru C., de 9 ani, şi Emilian C., de 8 ani, toţi din Iaşi, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului. Poliţiştii de la Rutieră au deschis un dosar de cercetare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii