Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La sapte ani, orfana din cauza camatarilor

ro

08 May, 2009 13:57 1775 Marime text
O fetiţă de şapte ani a rămas singură pe lume, după ce tatăl său i-a ucis mama, iar apoi şi-a pus şi el capăt zilelor. Nenorocirea a lovit crunt o familie din Cumpăna. Măcinat de lipsa banilor şi de grija zilei de mâine, Valentin Gavrilă, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a ucis-o cu sânge rece pe concubina lui, Mariana Rusu, de 27 de ani, iar apoi a comis sinucidere.

În tot acest timp, fetiţa lor, în vârstă de şapte ani, se afla la bunici. Nefastul eveniment s-a petrecut în cursul zilei de ieri, iar trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost descoperite aseară, în jurul orei 20.00, de rudele acestora. Dat fiind că trecuseră mai multe zile de când nu mai ştiau nimic de cei doi şi de când nimeni nu mai răspundea la telefon în casa lor, neamurile lui Gavrilă şi Rusu s-au impacientat. Aseară, în jurul orei 20.00, acestea au venit acasă la cei doi, să vadă ce s-a întâmplat. Pentru că nu răspundea nimeni la uşă, aceştia s-au decis s-o spargă. Ceea ce au văzut înăuntru este greu de închipuit. În prima încăpere, Mariana Rusu zăcea pe un pat, cu faţa în sus. Femeia avea gâtul tăiat. În dormitor, se afla trupul neînsufleţit al lui Valentin Gavrilă, care se spânzurase cu un ştreang de grindă. Anchetatorii sosiţi la faţa locului au descoperit un bilet lăsat de Gavrilă, în care bărbatul cerea iertare pentru gestul său şi o ruga pe fiica sa să fie cuminte. Omul şi-a motivat gestul prin datoriile pe care le avea la diverse persoane. Totuşi, oamenii legii nu au putut stabili cu certitudine, până la acest moment, dacă, într-adevăr, Gavrilă a ucis-o pe concubina sa. La rândul lor, vecinii celor doi susţin că este posibil ca aceştia să fi fost ucişi de cămătari, fiind notoriu faptul că aveau datorii însemnate. Ancheta se află în plină desfăşurare, poliţiştii lucrând sub coordonarea procurorilor criminalişti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un constantean 09 May, 2009 11:03 cine ii apara pe amaratii astia de furia camatarilor.metodele lor sunt infioratoare. in general cetatenii romani nu gasesc sprijin nicaieri.